Vacature zweminstructeur

Ben jij die enthousiaste en gedreven Zweminstructeur die aan de (school)slag gaat bij De Kolk?

Functieomschrijving:
Lesgeven aan verschillende doelgroepen is jouw passie en je vindt het leuk om jouw enthousiasme over te dragen aan anderen? Dan past deze functie perfect bij jou!
Je gaat zwemlesgeven aan een gevarieerde doelgroep: van jong tot oud.  Hierbij zijn veiligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht onze én jouw speerpunten, naast zeker ook niet onbelangrijk: plezier!
Ditzelfde geldt voor het lesgeven aan onze verschillende doelgroepen; diverse aqua sportactiviteiten, baby- peuter zwemmen, fifty fit, enz..
Tijdens het vrij/recreatief zwemmen weet je op een verantwoorde wijze toezicht te houden en om het bad spik en span te houden verricht je ook lichte schoonmaakwerkzaamheden.
Dit alles doe je samen met een leuk stel collega’s, waarbij teamspirit en een prettige sfeer de boventoon voeren om zo gezamenlijk net dat stapje extra te doen voor onze gasten én elkaar.

Wie ben jij:

  • Je bezit een diploma KNZB-diploma zwemonderwijzer, zwemleider A/B, diploma van Sport en Bewegen, CIOS of een vergelijkbare opleiding afgerond met een zwembevoegdheid.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het lesgeven aan verschillende doelgroepen
  • In het bezit van een EHBO en BHV diploma of bereid deze te behalen.
  • Ervaring is een pré, echter geen must.
  • Beschikbaar bij voorkeur voor minimaal 16 tot 24 uur per week. Je hebt geen probleem met wisselende diensten en in het weekend of ’s avonds werken.
  • Je kunt zowel in een team, als ook zelfstandig werken.
  • Je bent klantgericht, pro-actief, initiatiefrijk en flexibel waardoor je snel weet te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je bent geduldig, weet goed te communiceren, waarbij je met humor de juiste toon weet aan te slaan.

Waar ga je werken:
Sport- en Recreatiebad De Kolk is een modern zwembadcomplex met veel faciliteiten, zoals een wedstrijd- en recreatiebad, peuter- en kleuterbad, waterspeeltuin, stroomversnelling, waterglijbaan, sauna en diverse andere voorzieningen. Daarnaast maakt de Kolk momenteel een heuse digitale inhaalslag door, zo hebben we een hele vernieuwde website. De Kolk is gesitueerd in het mooie centrum van Wierden op slechts enkele minuten lopen van het station en met voldoende parkeergelegenheid.

Wat bieden we jou:
*    
een parttime  of fulltime dienstverband, uren zijn bespreekbaar
*     Afwisselende functie in het leukste team van zwemonderwijzers
*     Bij wederzijds bevallen, zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
*     salaris conform WIZZ CAO
*     Opleidingsmogelijkheden

Heb je interesse en wil je meer informatie?
Stuur dan voor  15 juli 2024 je sollicitatie naar j.rutgers@wie-sport.nl. Na een eerste selectie willen we in week 29 2024 de eerste kennismakingsgesprekken laten plaatsvinden. Het streven is om de procedure voor 31 juli 2024 af te ronden. Info: www.wie-sport.nl of bel 0546-535080 en vraag naar Janine Rutgers.