Discozwemmen

kolk.png

Duik in de Oceaan van Disco Pret bij Zwembad De Kolk!

Hey coole kikkers van 8 tot 14 jaar! Op zoek naar het coolste avontuur van het weekend? Zoek niet verder! Want op vrijdagavonden van 18:15 tot 21:00 uur, barst het feest los bij Zwembad De Kolk met ons superleuke Disco Zwemmen!

26 januari 2024

16 februari 2024

29 maart 2024

26 april 2024

31 mei 2024

Stel je voor: de lichten dimmen, de muziek begint te pompen, en het zwembad verandert in een ware onderwaterdisco! Het is de perfecte gelegenheid om je dansmoves te showen, plezier te hebben met je vrienden en nieuwe vrienden te maken!

Wat staat er allemaal op het programma?

  • Gloednieuwe Beats: Dans op de nieuwste hits en klassiekers die je niet kunt weerstaan! We hebben de DJ om je heupen te laten wiegen.
  • Verlicht Zwembad: Met kleurrijke lichten die de hele ruimte omtoveren tot een betoverend onderwaterparadijs.
  • Snacks & Drankjes: Tussendoor kun je smullen van heerlijke snacks en verfrissende drankjes om je energie op peil te houden.
  • Vriendschap & Plezier: Maak nieuwe vrienden, deel lachbuien en beleef een geweldige tijd samen.

Om deel te nemen, hoef je alleen maar je zwemkleding, handdoek en geweldige enthousiasme mee te brengen! Ouders, jullie kunnen gerust even relaxen terwijl de kids zich vermaken.

Mis dit spetterende spektakel niet!

Vrijdagavonden zijn voortaan jouw favoriete avonden, dankzij het Disco Zwemmen bij Zwembad De Kolk. Het enige wat je hoeft te doen, is op tijd komen en meedoen met de coolste zwemparty van het jaar!

Zwembad De Kolk wacht op jou en je vrienden om samen de onderwaterwereld te laten swingen. Ben je erbij?

DISCO Zwemmen Combideal:

Vergeet niet dat er op de dag zelf aan de receptie een speciale combiedeal te koop is! Voor slechts € 8,- ontvang je een entreeticket, een portie heerlijke patat en je favoriete saus. Het is de perfecte manier om nog meer plezier toe te voegen aan jouw Disco Zwemavontuur!

Dus vergeet niet: vrijdagavond, 18:15 tot 21:00 uur bij Zwembad De Kolk! Het wordt LEGENDARISCH!

Abonnementen & tickets

Wanneer kan ik voor Discozwemmen terecht?