Fifty Fit

kolk.png

Doordat water je gewichtloos maakt is zwemmen en bewegen in het water uitermate geschikt om je lichaam te herstellen. Herstel je bijvoorbeeld van een ongeluk, operatie of kamp je met een lichamelijke beperking? Waar andere sporten vaak niet meer mogelijk of pijnlijk zijn, is zwemmen de oplossing. Door het water wordt bewegen makkelijker, waardoor je zonder pijn kunt werken aan je herstel en het opbouwen van conditie. Maak kennis met Fifty Fit

Fit in je eigen tempo
Fifty Fit wordt gegeven in groepslessen, door deskundige zwemonderwijzers in water van 30 graden. Diverse oefeningen gaan je helpen om spieren en gewrichten soepel te maken en te houden. Tegelijkertijd werken we aan je gezondheid en conditie, uiteraard in je eigen tempo. Jij bepaalt wat je wel en niet wilt doen en in welk tempo.

Advies van huisarts, specialist of fysiotherapeut
Wanneer je op advies van de huisarts, medisch specialist of fysiotherapeut meer wilt of moet bewegen, dan is Fifty Fit bij uitstek geschikt. Ook wanneer je revalideert van een ongeluk, operatie of blessure, last hebt van reuma, rugklachten of een spierziekte is zwemmen aan te raden. Bewegen in het water is aanzienlijk minder pijnlijk dan op het droge. Aansluitend aan Fifty Fit kun je gebruik maken van het warme bubbelbad en de sauna. Een ontspannende combinatie waardoor je je weer fit gaat voelen.

Abonnementen & tickets

Wanneer kan ik voor Fifty Fit terecht?

Sport en Recreatiebad De Kolk

Dag Tijd Bad
Dinsdag 21 mei 2024 21-05-2024 09:30 – 10:00
Wedstrijdbad
Wedstrijdbad