Kinderfeestjes

Standaard Feestje: Spetterend Plezier voor Iedereen!

Vier een spetterend kinderfeestje in ons zwembad, waar plezier en lachende gezichten centraal staan! Dit feestje is de perfecte combinatie van waterpret, lekkernijen en gezelligheid, en biedt een betaalbaar en actief alternatief voor traditionele feestjes.

Wat kun je verwachten:

  1. Vrij Zwemmen: Laat de kinderen zich uitleven in het water met onbeperkt vrij zwemmen. Of ze nu willen spetteren, duiken of gewoon plezier willen hebben, ons zwembad staat garant voor een geweldige tijd.

  2. Feestelijk Smullen: Geniet van een heerlijk feestmaal met patat, een smakelijke snack, een verfrissend ijsje en natuurlijk ranja. Onze traktatie na het zwemmen zorgt voor blije buikjes.

Praktische informatie:

  • Prijs: € 12,30 per persoon
  • Reserveren: Hoewel het altijd handig is om vooraf te reserveren, is ook op korte termijn reserveren geen probleem. We staan klaar om van het feestje een onvergetelijke ervaring te maken!

Laat de kinderen zich uitleven in het water, zonder zorgen over rommel en drukte thuis. Een feestje vol spetterend plezier staat op ze te wachten!

Zeemeermin Feestje: Duik in de Betovering!

Stap binnen in een betoverende wereld tijdens ons Zeemeermin Feestje, een unieke ervaring die de verbeelding van elk kind prikkelt! Dit betoverende feestje is ontworpen om de jarige en haar vrienden onder te dompelen in de magische sfeer van zeemeerminnen.

Wat kun je verwachten:

  1. Betoverende Zeemeermin Zwemles (± 45 minuten): Laat de kinderen zich echt voelen als zeemeerminnen met een speciale zwemles. Onze ervaren instructeur leert hen de geheimen van elegant zwemmen met een zeemeerminstaart. Een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

  2. Vrij Zwemmen met Zeemeerminstaart (15 tot 30 minuten): Na de les hebben de kinderen de kans om vrij rond te zwemmen met hun eigen zeemeerminstaart. Dit zorgt voor geweldige foto's en nog meer plezier!

  3. Vrij Zwemmen: Na het zeemeermin avontuur kunnen de kinderen genieten van het reguliere vrij zwemmen, waarbij ze zich helemaal kunnen uitleven in het water.

  4. Feestelijke Lekkernijen: Na al dat zwemmen hebben ze wel wat lekkers verdiend! Het feestje is inclusief patat, een smakelijke snack, een verfrissend ijsje en natuurlijk ranja.

Praktische informatie:

  • Prijs: € 18,50 per persoon
  • Reserveren: Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld voor dit magische feestje.

Minimaal 6 kinderen en maximaal 12 kinderen.

Stap binnen in de onderwaterwereld en beleef een feestje dat net zo uniek is als de jarige zelf!