Vacature Toezichthouder

Gezocht: Toezichthouders voor Sport- en Recreatiebad De Kolk

Is zwemmen jouw passie en lijkt het je geweldig om onze gasten een zorgeloos bezoek te laten beleven? Ben je flexibel inzetbaar en vind je het leuk om naast je studie of bestaande werk een aantal uur per week of per maand in ons zwembad  als Toezichthouder te werken? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat ga je doen:

Je belangrijkste taak als Toezichthouder is om ervoor te zorgen dat onze gasten op een veilige en zorgeloze manier kunnen genieten van hun  bezoek aan ons bad.
Hiervoor moet je uiteraard zelf goed zwemvaardig zijn en ook de zwemvaardigheid van onze gasten goed kunnen inschatten. Ook moet je niet bang zijn om, zo nodig, gasten op hun gedrag aan te durven spreken of eerste hulp te verlenen daar waar nodig.
Dit alles doe je samen met een leuk stel collega’s, waarbij teamspirit en een prettige sfeer de boventoon voeren, om zo met elkaar net dat extra stapje te doen voor onze gasten én elkaar.

Het zou helemaal fantastisch zijn indien je al beschikt over een Lifeguard en EHBO/BHV diploma, maar dit is niet vereist. Wel verwachten we dat je de bereidheid hebt om deze diploma’s te behalen waarin we je uiteraard zullen faciliteren.

Waar ga je werken:
St. Sport- en Recreatiebad De Kolk is een modern zwembadcomplex met veel faciliteiten, zoals een wedstrijd- en recreatiebad, peuter- en kleuterbad, waterspeeltuin, stroomversnelling, waterglijbaan, sauna en diverse andere voorzieningen. Gesitueerd in het mooie centrum van Wierden op slechts enkele minuten lopen van het station en met voldoende parkeergelegenheid.

Heb je interesse en wil je meer informatie?
Stuur dan voor  1 juli 2023 je sollicitatie naar j.rutgers@wie-sport.nl. Na een eerste selectie willen we in week 28 de eerste kennismakingsgesprekken laten plaatsvinden. Het streven is om de procedure voor 30 juli 2023 af te ronden. Info: www.wie-sport.nl of bel 0546-572490 en vraag naar Rogier Wensveen of 06-28910780 en vraag naar Janine Rutgers.