Automatisering De Kolk

Publicatiedatum: 07 oktober 2022

Beste bezoeker van Sport en Recreatiebad De Kolk,

Om onze service naar onze bezoekers te verbeteren gaan we op 10 oktober 2022 over op een nieuw administratie-, reservering- en kassasysteem. Vanaf maandag 10 oktober is de Kolk bereikbaar op de nieuwe gezamenlijke website voor De Kolk en SAWE; www.wie-sport.nl

In dit bericht leest u wat dit voor u kan betekenen, hoe het werkt en u wat er voor u wijzigt.
De nieuwe omgeving heet ‘Mijn De Kolk’. Hier kunt u alle producten en uw producten aanschaffen voor de zwemlessen voor uw kind.

Uw eerstvolgende bezoek.

Een eigen account aanmaken.                                                                                                       
Vanaf maandag 10 oktober kunt u een account aanmaken via https://mijn.wie-sport.nl/

Als het nodig is helpen u daar graag mee. Komt u dan iets eerder dan de aanvangstijd van uw activiteit en we maken samen een account aan. Uw huidige zwemproducten zetten we dan over op uw nieuwe ‘De Kolk pas’.

Omzetten huidige 10 badenkaarten                                                                                                         

De huidige 10 badenkaarten zullen worden vervangen door een moderne pas. Deze zetten wij bij uw eerstvolgende bezoek bij de receptie kassa om. Deze pas kost € 5,00 en in ruil hiervoor ontvangt u 1 x gratis zwemmen t.w.v. tenminste € 5,20. Deze nieuwe bezoekerspas vervangt uw oude abonnement. Dit geld zowel voor het vrij zwemmen en Aquasporten. Indien u de oude 10 badenkaart omzet behoudt u wel de geldigheidsdatum dit is 30 december 2023. Elke nieuwe 10 badenkaart heeft een geldigheidsduur van een half jaar en een 25 baden kaart heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Prijzen recreatief zwemmen

De toegangsprijzen per 10-10-2022 voor het recreatieve bezoek worden voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar gelijkgetrokken. Het bedrag is € 5,20. De Kolk pas kost eenmalig € 5,- De pas is hiermee dan ook uw eigendom. Hiervoor krijgt u een bezoek gratis.

Houdt u bij uw eerstvolgende bezoek rekening met enig oponthoud. 

Wist u dat we nu ook 25 baden kaarten in het assortiment hebben? Deze zijn nog voordeliger!

Inloggen in uw omgeving voor zwemleskinderen en hun ouders.                                                 Ga naar https://mijn.wie-sport.nl/  

1. Klik op inloggen.

2. Klik op wachtwoord vergeten.
Maak geen nieuw account aan, dat hebben wij al voor u gedaan

3. Vul in het lege veld uw bij ons bekende e-mailadres in en klik op aanvraag versturen.

4. U ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord. Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze bij uw spam terecht is gekomen.

5. Ga opnieuw naar mijn.wie-sport.nl en klik op inloggen.

Na het inloggen in uw omgeving vindt u uw producten onder ‘mijn actieve producten’. 

Opwaarderen van uw zwemleskaart

In uw ‘Mijn De Kolk’ omgeving vindt u ook het restant te goed op uw zwemleskaart. Verloopt uw tegoed bijna, dan ontvangt u van ons een herinnering. Vanaf de webshop kunt u vervolgens een nieuwe zwemleskaart kopen. Ga hiervoor naar ‘mijn actieve producten’ en klik op de button opnieuw bestellen.

Prijzen zwemles

De prijzen voor de zwemlessen in 2022 blijven gehandhaafd. Per 1-1-2023 kosten de zwemlessen € 9.90 per les voor A, B en C.


Vragen
Tot slot, we doen ons uiterste best om de overgang naar het nieuwe systeem zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij overige vragen verzoeken wij u niet telefonisch maar per mail contact met ons op te nemen. Mail hiervoor naar info@wie-sport.nl
 
Hartelijke groet,
Team De Kolk